ODYSSEE 50 JAAR JONG

Mobirise

50 jaar geleden is een groep enthousiaste jongeren Koor Odyssee gestart. Hieronder gaan we in tekst en beeld verslag doen van de meest belangrijke evenementen in het kader van ons jubileumjaar.

Bezoek dus regelmatig deze pagina voor informatie, foto's  en updates rond ons jubileum. 

Hieronder een overzicht van de activiteiten die we organiseren / georganiseerd hebben.

Dinsdag 22 februari 2018:  De officiëlle aftrap van ons jubileumjaar.  Lees er hier en hier meer over. 

Zondag 18 maart 2018:  De jubileumviering in onze "thuiskerk" Joannes de Doper in Hoofddorp. 

Zondag 18 maart 2018:  De reünie: Oud-leden en huidige leden ontmoeten elkaar in basisschool ‘De Bosbouwers’ te Hoofddorp.  Meer.......

Vrijdag 7 t/m zondag 9 september 2018: We gaan nog een keer ouderwets uit ons dak tijdens ons feestweekend.

Zondag 17 maart 2019: We sluiten ons jubileumjaar af met een groots jubileum concert in Schouwburg de Meerse in Hoofddorp.

Wil je iets kwijt naar aanleiding van het 50 jarig jubileum van Odyssee, maak dan gebruik van het contactformulier onderaan deze pagina. 

Volg ons op Facebook en Twitter.

Koor Odyssee 50 jaar verbonden in lief en leed 

Mobirise10 februari 2018
Odyssee van Elly duurt al vijftig bijzondere jaren.
Een van onze leden van het eerste uur is Elly van Leeuwen. In een bijzonder interview met Paul van der Kooij van het Haarlems Dagblad, vertelde Elly over 50 jaar lief en leed vreugde en verdriet en de bijzondere band die de koorleden met elkaar hebben.
Het gehele interview kunt u hier als PDF downloaden. 

22 februari 2018
Bronzen eremedaille voor Koor Odyssee
Op 22 februari 2018 werd ons jubileumjaar echt "afgetrapt". Groot was de verrassing dat burgemeester Onno Hoes op onze repetitiezolder verscheen en ons naast een mooie toespraak, ook op de bronzen erepenning, met oorkonde, van de gemeente Haarlemmermeer trakteerde.  Het complete verhaal door Anja Maas van de Hoofddorpse Courant kunt u hier als PDF downloaden.

Mobirise
Mobirise

18 maart 2018  Jubileumviering en reünie. 
Bijna een volle dag feest!  
Om 10.00 uur zijn we begonnen met de jubileumdienst in onze "thuiskerk", de Joannes de Doper in Hoofddorp.
De kerk zat boordevol en dat is lekker zingen. Na afloop was het nog lang gezellig in "Het Fundament" onder het genot van een kopje koffie met gebak. 

Om 15.00 uur begon de reünie in het schoolgebouw van de "de Bosbouwers"  ook in Hoofddorp. Een van de grote verrassingen tijdens de reünie was het optreden van het "oer - combo" van Odyssee. Hierboven staan ze te glimmen. V.l.n.r.: Elly van Leeuwen - gitaar, Albert Mol - keyboard, Bruis Schutte - drums en Jos Kooren - gitaar. De dame en heren speelden alsof er geen 50 jaren voorbij waren gegaan. Echt lekker ouderwets "uit je dak" op muziek uit de sixties! Een fotoverslag van deze topdag vind je hier......

Secretariaat

p/a Albergerbos 100
2134 MV Hoofddorp
Telefoon:
+31 (023) 56 31 543


Overige gegevens

Email: bestuur.odyssee@gmail.com
Bankrelatie:
NL90 RABO 0324 5099 95